30/05/10 - 23:49

200m Tielt 2010

FOTO'S


Het was vorige week op de wedstrijd Cordeel  in Temse al duidelijk: trainer Dieter en zijn zwemmers behalen mooie resultaten. Vandaag was daar nogmaals een bewijs van.
Waar beginnen we? Misschien bij Andy die eindelijk na een vervelende periode van blessures vandaag nog eens voluit mocht gaan op een wedstrijd. Het was er meteen boenk bovenop met een mooie  2.27.48 op zijn wisselslag en een A-tijd op de 200 m rugslag. Dat ziet er dus echt wel veelbelovend uit naar de toekomst.
Tim De Keyser maakt ook sprongen vooruit en verbeterde zijn tijd op 200m wisselslag met maar liefst 4 sec. Op 200 m vrije slag behaalde hij een derde plek met alweer een persoonlijke besttijd. Een derde plaatsje betekende een geldprijs. Tim was wel heel enthousiast om zijn enveloppe open te doen want hij scheurde niet alleen zijn envelopke open maar ook het geld dat erin zat. Tja Tim, 2 halve briefjes van 5 euro tellen nog steeds maar voor 5 euro hoor!
Sharon ging het vorige week al voor de wind en daar breide ze vandaag een mooi vervolg aan. Vijf seconden eraf op de 200 wisselslag is mooi maar het kon nog beter; op haar favoriete 200 m rugslag deed ze er maar liefst 8  sec af en behaalde met 2.41.64  dan ook alweer een A-tijd. Iedereen was aangenaam verrast en Sharon keek vol ongeloof naar de elektronische tijdopname die volgens haar mankeerde. Niet dus Sharon!! Proficiat!
Chiara De Vos  wilde het voorbeeld van Sharon maar al te graag volgen. Ze vertrok zowel op haar 200 m wisselslag als op haar 200 m rugslag als een hazewind maar na 100 m kwam ze het spreekwoordelijke mannetje met de hamer tegen en de hazewind kreeg lood in de pootjes. Het kan niet elke week feest zijn Chiara en die derde plaats op de 200 m  rugslag was zeker niet slecht.
Steven Segers viel jammer genoeg net naast het podium met een vierde plaats op de 200 m schoolslag.
Een Podiumplaats was er wel voor Tom Ketels die een vierde plaats haalde op de 200 m  wisselslag maar een tweede plaats op de 200 m rugslag. Dat betekent dus kassa kassa Tom. Een goeie tip: we verkopen lekkere snoepjes ten voordele van de club?!


Sponsors