06/03/17 - 20:07

2de Dag B/C Aalst
Voor de 2e dag van het B/C-criterium trokken we naar de carnaval-stad bij uitstek Aalst.  Gelukkig dat we niet een week vroeger dienden te komen of we konden verkleed komen zwemmen. Sinds lang leverde TSZ nog eens een “grote” delegatie af.  Met maar liefst 12 zwemmers (Merel viel op het laatste nog af wegens ziekte) streden we voor de medailles.  En of we met een karrevracht naar huis kwamen.

Onze toekomstploeg zwom zich allemaal in de medailles.  Nore en Thibeau behaalden de gouden medaille, Gerben de zilveren en Olivier de bronzen medaille. Iedere wedstrijd waar zij aan deelnemen behalen ze wel een medaille.  Knap gedaan hoor, maar niet vergeten: met een goede inzet op training, luisteren naar wat de trainer zegt komen we nog wat stappen verder.

Ook bij onze competitieploeg werden er medailles behaald.  Fien zwom naar de gouden medaille op de 50m rug. Lotte behaalde goud op de 100m VS (met behulp van haar zus die de concurrentie deed verschieten met een valse start), Femke een zilveren medaille op de 100m VS en een bronzen op de 50m rug, Laura een bronzen plak op de 100m VS. Hanne greep net naast de medaille op de 100m VS.

Bij de heren zwom een zieke Yarn naar twee zilveren medailles op de 100m VS en 50m rug. 

Emir sprintte naar een bronzen plak op de 50m rug.  Tijden werden in de meeste gevallen verbeterd of evenaard.

Een goede wedstrijd met veel medailles, veel plezier en ook veel TSZ toeschouwers. Bedankt voor de aanmoedigingen.

Ook nog een proficiat aan onze sportsecretaris Hilde die haar proef deed voor jurysecretaris en daar met brio is in geslaagd.

Volgende week zitten we met een beperkt aantal zwemmers (examens) op de meeting in Sint-Niklaas.  Hopelijk zwemmen onze squadra zich daar ook in de medaille.

Groeten,

Steven


Sponsors