03/06/19 - 08:14

4de PC STW - 26 mei 2019 (met foto's)

FOTO'S


Marit, Hans, Irem, Sibe en Selin waren present.  Voor Selin en Sibe was het de eerste keer.


Inzwemmen om 13u in een mierenhoop van jewelste.  Maar hoe jong en hoe klein ze ook nog zijn, ze lieten zich zeker niet doen.  Ook niet aan de startblokken bij de sprintjes.


Na het inzwemmen kwamen vooral Selin en Sibe een beetje onder de indruk terug naar de tribune.  Daar deelde Hans hen mee: welkom in de 'grote mensen-zwemwereld'. Marit kon er mee lachen, maar was ondertussen ook al serieus aan het zweten.  Een beetje zenuwen voor haar zwemmers of de warmte?


Irem is alles al gewoon en glimlachte zoals steeds.


De eerste wedstrijd van de namiddag was de 50 m vrije slag, met Selin en Sibe naast elkaar op de startblokken.


Goed gezwommen, nog wat werk aan de keerpunten, maar heel tevreden dat hun wedstrijd er op zat, kwamen ze terug.


Sibe behaalde een eerste plaats.  Selin viel net naast het podium met een 4de plaats.


Irem liet zien hoe snel dat kleine meisje wel kan en deed 3 seconden van haar inschrijftijd.  Een verdiende eerste plaatst tot gevolg.


Voor Irem was er ook nog een tweede wedstrijd, namelijk de 100m vlinderslag.  Zoals gevraagd, was ze niet te snel vertrokken en was ze goed mee met de andere zwemmers.  Maar blijkbaar was ze niet tot het uiterste gegaan, want ze kwam met een grote smile terug in plaats van hard te zuchten.  Mooie prestatie en weer een eerste plaats.


Het was voor één keer een korte zwemnamiddag. Iedereen kon tevreden naar huis.  Alleen vonden de zwemmers het jammer dat het nu zo lang duurt eer er een volgende wedstrijd voor hen is.  Ze hebben de smaak helemaal te pakken.


 


Groeten


Hans


Sponsors