28/10/18 - 17:18

Anteunis 2018

Zaterdag 27 oktober, eerste dag Memorial Anteunis, een wedstrijd waar niet alleen de zwemmers graag deelnemen maar ook geliefd bij trainers, ouders & officials.
Anteunis is een echte jeugdwedstrijd dus was het voor Fien & Marie wat balen, zij zitten boven de leeftijdsgrens van 17 jaar en mochten niet deelnemen.  Voor de rest zaten we bijna op volle sterkte en de sfeer zat er goed in.  Gerben, Amaryllis, Silke, Esra, Indra, Lotte, Emir, Merel, Robbe en Quinten traden aan op zaterdag en allemaal zwommen een of meerdere besttijden.


Op zondagvoormiddag waren we met wat minder, de 200 meters stonden op het programma.  Opnieuw een opeenvolging van besttijden op zondag. Quinten, Emir, Robbe, Merel, Indra & Esra slaagden erin om een of meerdere besttijden te zwemmen.


In de namiddag traden de eendjes Thibeau en Maite aan op de 100 meter vrije en rugslag.  In lijn met de rest van het weekend resulteerde dit natuurlijk in 4 besttijden.  Maite behaalde zilver op 100 m vrije slag en om de trainer Nils niet te ontgoochelen haalden zowel Thibeau als Maite goud op de 100 m rugslag!!


Volgende week trekken we naar Eeklo voor de derde dag Provinciaal A-Kampioenschap Lange Afstand.


Geert


FOTO'S DAG 1


FOTO's DAG 2


Sponsors