21/07/19 - 13:13

BJK 2019 Dag 1

De hoofdrolspelers Maite, Nore , Thibeau en Gerben , alsook trainer Nils , official Maarten en Hans waren stipt op tijd aanwezig . Er waren natuurlijk ook supporters,  nl. Brent, Laura , Kitty, Sofie, Lindsey, Evy en Benny. 1e zwemster van de dag voor TSZ was Maite , 200 wissel . Ze deed meer dan 3 sec van haar tijd en kon dus al snel haar trainer gerust tevreden stellen . Vervolgens was het aan Gerben met de 100 rug . Die liet ook zien wat de trainer vorige week al gezien had , 6 sec eraf ! Ze zijn goed in vorm ! Dan was er de 4 x 100 wissel gemengd . De stress ging bij Nils de hoogte in. Als zwemmer had hij dit niet of toch veel minder , maar als trainer... Nore rug , Thibeau school , Gerben vlinder en Maite vrij . Alle 4 zwommen ze een besttijd en deden samen 12 sec van hun inschrijftijd . Dit willen ze meer doen , ze hebben de smaak goed te pakken . 


 


In de namiddag was het aan Nore en Maite voor de 100m vlinder. Nore deed jammer genoeg 1 seconde bij haar tijd en ook Maite kon haar tijd niet verbeteren. 


De jongens kwamen aan de start van de 400m vrije slag. Thibeau deed 9 seconden van zijn tijd en behaalde zo zijn eerste A-tijd. Kitty is blijkbaar niet goed in het spel ‘Hints’ want niemand aan het zwembad begreep wat ze aan het uitbeelden was. Daarna mocht Gerben het water in. Nils had een tijd van 5.10 vooropgesteld, maar Gerben deed nog beter en deed 20 seconden van zijn inschrijftijd!


Een geslaagde eerste dag van dit BJK, op naar de volgende 2 dagen.


Sponsors