26/01/20 - 20:45

Denderend Aalst 2020

FOTO'S


Vandaag stond er een sprintwedstrijd in Aalst op het programma.  Alle TSZ-zwemmers hadden in de voormiddag 3 wedstrijden van 50 m te zwemmen.  Eén lengte dus in Aalst.  Dat wilt zeggen: alles geven en zwemmen zonder nadenken of zonder baantjes tellen.  


Emir had vandaag forfait moeten geven wegens ziekte.  Veel beterschap, Emir!


Voor Chatlotte, Maite, Thibeau en Nore waren er medailles.


Voor Lotte (1), Fien (2), Farah (2), Indra (1), Gerben (3) en Quiten (3) waren er finales.


Terwijl Silke, Esra, Amaryllis, Robbe en Marie na de voormiddagwedstrijden naar huis mochten kwam na de pauze Irem erbij.  Nils kreeg hier de opmerking "oh, hoe 'klein' is dat meisje nog'. Na haar eerste wedstrijd (50 m vlinderslag), met slechts 2 zwemmertjes in het bad, had bijna elke trainer gezien hoe goed die "kleine meid" wel vlinder kan zwemmen.


In de 50 m vrije slag liet ze dit nog eens zien.  De complimentjes van de andere clubtrainers waren er vandaag niet alleen voor de badmutsen.  Irem was hen vandaag zeker ook opgevallen.  Ze behaalde 2 keer de eerste plaats.


 


De uitslagen van de finales: 


Gerben: 6de plaats op 50 m vlinder, 2de plaats op 50 m rug en 4de plaats op 50 m vrije slag.


Quinten: 3de plaats op 50 m vlinder, 3de plaats op50 m rug en 4de plaats op 50 m vrije slag.


Farah: 6de plaats op 50 m schoolslag en 2de plaats op 50 m vrije slag.


Lotte: 4de plaats op 50 m schoolslag.


Indra: 7de plaats op 50 m schoolslag.


Fien: 2de plaats op 50 m schoolslag en 5de plaats op 50 vrije slag.


Fien had in de finale dus wat extra centen verdiend om meen te nemen op haar citytrip naar Praag, samen met Nils. Ze konden echter niet wachten op de uitreiking, want een vliegtuig wacht ook niet!


Quinten was vandaag ontvanger van dienst.


Het probleem van de dag: een zwarte broek in de rugzak van Hans.  De naam 'Caro' was er ingeplakt.  Navraag gedaan bij de buren van OZEKA en ZCK, maar hen was geen 'Caro' bekend.  Het bleek een broek te zijn die Chatlotte had gekregen van een vriendin.  En de reacties van Charlotte kennende!! Hilariteit alom!


 


Groeten,


Hans en Sofie


Kalender
december
januari
Sponsors