06/06/10 - 21:09

Eendjescriterium Merelbeke 2010

FOTO'S


Met 5 zwemmertjes trokken we vandaag naar het zwembad in Merelbeke voor de tweede dag van het provinciaal eendjescriterium.
Net als vorige week in Temse zwommen ze allen een podiumplaats.
Balder Van Stichel stond twee keer op het hoogste schavotje. Hij verbeterde twee keer zijn besttijd en Balder werd zo in twee weken tijd maar liefst 4 keer provinciaal kampioen!! Toch wel een bijzondere prestatie.
Zus Lidewij Van Stichel moest ook vandaag hard zwemmen om het goud binnen te halen op de 100 m rugslag. Ze deed wat er van haar werd verwacht en eindigde met een heel knappe 1.25.17 op 100 m rugslag. Dat betekende dat Lidewij vandaag alweer provinciaal kampioen werd. Ook op haar 100 m schoolslag verbeterde ze haar tijd met 4 sec; ditmaal goed voor zilver.
Melanie Cools zwom vandaag de 200 m wisselslag en ook zij verbeterde haar besttijd met anderhalve seconde. Zo ging Temse alweer met het goud aan de haal.
Na een lange pauze en al een beetje suf mochten eindelijk ook Keano De Vos en Ortwijn Van Stichel hun 200 m wisselslag zwemmen. Keano zwom 4 seconden sneller dan zijn vorige tijd en behaalde alzo een gouden plak. Doordat Ortwijn ondanks een bezeerde voet toch het zilver binnenrijfde,  stonden dus alle TSZ zwemmertjes op het podium.
Knap gedaan!


 


Sponsors