04/07/19 - 22:23

Oostende Dag 5

De eerste training in Oostende voor Merel was direct een pittige. Robbe en Merel hadden namelijk hun aparte UV deze ochtend. Alweer twee uitgeputte zwemmers bij de groten dus. De kleintjes moesten wat wedstrijdjes om ter minste slagen doen. Aangezien Thibeau ook eens wou winnen deed Nils ook eens om ter meest slagen. Na de eerste poging in crawl dachten we toch dat hij beter kon, 188 leek ons wat weinig, zeker als hij op 50 schoolslag 186 slagen deed. De tweede poging 50 vs stond de teller op 245 slagen voor Thibeau. De andere zwemmers deden nu ook allemaal al veel meer slagen. Karlien gaf haar zwemmers ook de opdracht om dat eens te proberen. Robbe behaalde 285 slagen na zijn tweede poging. Ik denk dat Thibeau morgen over de 300 gaat. 


Na de ochtendtraining hoorden we plots een heel luide vreugdekreet. Marie was namelijk haar uitslag aan het bekijken en zag dat ze op alles geslaagd was. Dikke proficiat en geniet van je lange vakantie! 


Tot aan het middageten was er naar goede gewoonte de platte rust. In de namiddag hebben we een bezoekje gebracht aan de kinepolis. Nils ging met heel zijn groep naar huisdiergeheimen 2 kijken terwijl de groep van Karlien zich in twee splitste. Emir wou men in black kijken en Karlien kon zich daar helemaal in vinden. De anderen gingen naar Aladin kijken. Na de film kregen de grote kindjes even wat vrijheid en zij gingen wat wandelen over de dijk en door de Japanse tuin. De kindjes van Nils kozen om gewoon even in het hotel te blijven. Na het avondeten kregen ze een ijsje. Dat daar niet met bancontact betaald kon worden wisten we niet, waardoor Nils nog vlug een automaat ging zoeken. Daarmee zit dag 5 er ook weer op. 


Wist-je-datje van de dag: Wist je dat Indra lang verliefd is geweest op Jelle Cleymans?


FOTO'S


 


Sponsors