02/11/18 - 14:34

TSZ goes Swim Experience

Deze morgen trokken 3 TSZ-ers vol enthousiasme naar het Wezenberg zwembad voor een Swim Experience met Kimberly Buys. Amaryllis, Thibeau en Maite keken vol verwachting uit naar hun ontmoeting met één van de beste Belgische zwemdames. Na een verwelkoming was het tijd voor een kort stukje theorie over de vrije slag en wat meer info over Kimberly Buys. Zo leerden ze dat Kimberly deze morgen al om half zes opstond en om 6u een eerste training afwerkte.


Na deze korte uiteenzetting was het tijd om op te warmen. Al snel mochten ze onder haar toeziend oog hun vaardigheden tonen. Hier en daar werden wat tips gegeven en er werd vooral gefocust op de techniek. De training vloog voorbij (iets minder snel voor de ouders die buiten in de kou toekeken  ).


Apotheose van de voormiddag was de handtekeningensessie, waarbij iedereen de mogelijkheid kreeg een leuke selfie te maken of om iets te laten signeren.


We keerden terug met een auto vol lachende gezichten en een ervaring rijker.


Maarten


PS: SwimExperience is een uniek VZF project waarmee Olympiërs hun kennis en ervaring doorgeven aan de volgende generatie.


Sponsors