16/04/19 - 09:24

TSZ @ Roses II

Vandaag iedereen om 7u45 aan het ontbijt, want de 4de training stond op het programma. Niemand die niet uit zijn bed kon, iedereen goed uitgeslapen.


Ook de toeristen waren vroeger aan de ontbijttafel, want voor hen stond er een boottocht naar Cadaques op het programma. Op weg naar de boot werd de vraag gesteld of iemand plastic zakjes meehad, voor het geval dat... Kris liet weten dat hij op alles voorzien was.


Op weg naar dit mooie stadje, was de zee redelijk wild. Er is dan ook gebleken dat de mannen betere zeebenen hebben dan de vrouwen. Gelukkig werden we opgewacht door Geert en Hilde, die zich niet waagden aan de boottocht. Geert liet weten dat hij zich voelde als een kind dat wachtte tot de boot van Sinterklaas aankwam. Het terugvaren verliep heel wat rustiger.


In de namiddag hadden de zwemmers van Nils geen training. Ze waagden zich dan ook aan een partijtje minigolf. Dit werd gewonnen door Nils (is hij wel eerlijk geweest in de puntentelling?), voor Farah en Amaryllis.


Nadien speelden ze nog een spelletje jungle speed en gingen ze naar het strand. Bedoeling was om enkel pootje te baden, maar meerderen hadden een natte broek. Amaryllis was gestruikeld en lag zelfs helemaal in de zee. Gelukkig mocht ze de trui van Farah lenen om terug naar het hotel te gaan.


De zwemmers van Karlien hadden deze namiddag wel een training. Jammer genoeg had Merel wat last van haar astma en kon ze niet meedoen. Maar een namiddagje rust heeft er wel voor gezorgd dat ze morgen weer kan meetrainen.


Geert had een aantal wielrenners gevonden die hij kon volgen (U15) en had een kleine 100 km gefietst. 


De andere toeristen hielden het bij wandelen.


En zo was het weer snel tijd voor de volgende aperitief en het avondmaal op deze 3de dag.


Morgenvroeg is er voor de zwemmers later in de voormiddag een training gepland en mogen ze dus wat langer slapen. Sommigen kunnen dat al genoeg gebruiken.


Groeten,


Sofie


Sponsors