16/04/19 - 22:20

TSZ @ Roses III

Vandaag, een heuglijke dag: de 60+-ers vertrokken (dus geen handtastelijkheden meer aan het stokbrood) en de zwemmers mochten uitslapen. De eerste zwemtraining van de dag startte pas om 11u. De droogtraining er vlak voor was blijkbaar best wel pittig. De foto’s laten helse taferelen zien (een voorbeeldje bij dit verslag). En een tweede keer raakte Thibeau licht gewond ... zijn vinger kwam in niet aangenaam contact met het zwemtouw. Meerdere zwemmers hebben ondertussen hun grenzen verlegd volgens hun trainers. En ze zochten ook ander water op. Robbe dook als eerste het zeewater in gevolgd door Quinten, Gerben, Lotte, Indra en de trainers. Een spelletje Dikke Berta was ook een voltreffer. En ... morgen meer nieuws.


 


En de toeristen speelden vandaag een variant op ‘waar is Wally? (Ilse). Vooral Kris was na een tijdje een tikkeltje ongerust en zocht zijn verloofde. Of was hij naar iets anders aan het speuren? En wij maar denken dat dat meer iets voor Maarten, Lennert en Joren is.


Onze andere toerist koos deze keer voor een mietjestraining; de 99,8 km van gisteren was misschien ietsjes te zwaar, of zoals Bart het deze middag uitdrukte ‘en sjoko gisteren’. En welk pak draagt hij morgen? 


 


De vrouwelijke helft van de toeristen.


Sponsors