18/04/19 - 22:27

TSZ @ Roses V

Onze dag begon met een zware droogtraining: De coaches hadden een wedstrijdje om ter meest pompen beloofd. Emir zag dit meteen zitten en wou zijn talent eens tonen. Uiteindelijk geraakte hij aan 76 keer pompen. Quinten wou natuurlijk tonen dat hij dit veel beter kon en geraakte aan 80 keer (toch heeft hij wat vals gespeeld en verloor hij de wedstrijd). De droogtraining volgde met “muurzitten”, hierbij waren Robbe en Gerben de grote winnaars (10 minuten lang hebben ze in een hoek van 90 graden tegen de muur gezeten !!) Voor de kleine zwemmertjes mocht Gerben als beloning de training kiezen en kregen de grote zwemmers van Karlien een pittige training (Karlien spaart ons nooit).


In de namiddag hebben we een plonske gemaakt in de koude zee, maar daar kunnen wij als zwemmers natuurlijk tegen. 


Groetjes 


De zwemmertjes


-----------------------------
En nu het verslag van de toeristen ....


Vandaag werden 12 TSZ 'ers veroordeeld tot een dagje Figueres.


De lokale markten werden geteisterd door schijndode carracollen. Joren en Lennert hebben er een paar slijmerige vriendjes aan over gehouden, maar je krijgt er zo veel liefde van.


De zware gevallen werden veroordeeld tot het Salvador Dali Theater: een museum van een lokale dorpsfiguur die wilde dromen had over olifanten, tepels en spijkers: daar kan je heel interessante combinaties mee maken. 


Het verdict van de opperrechter Salvador Dali was niet mals:


-- Volgende stage zal plaats hebben in Salvador Dali 's zwembad La Piscina del Alhambra. Dankzij de fallus vorm van dit kunstwerk mogen de dames hun verbeelding thuis laten.


-- Met je vingers in de chocopot zitten mag niet langer, maar daar zijn dan weer alternatieven voor (zie foto)


Kalender
augustus
september
Sponsors