01/06/10 - 20:29

Uitstap + Splash Wachtebeke 2010

FOTO'S


Met een klein groepje stonden we s’morgens vroeg te wachten op ons treintje. Het treintje bracht ons langs mooie wegjes naar onze bestemming nl. de speeltuin.
Daar konden de kinderen naar hartenlust spelen en konden de grote mensen lekker bijpraten. Men leerde elkaar beter kennen! Doch waagden er enkele om van een grote lange gesloten glijbaan af te glijden met veel gegiechel op de achtergrond.
Op de middag aten we onze picknick op om dan vervolgens met het treintje terug te keren richting zwembad.
Daar stond al wat volk te wachten voor de grote familiesplashdag.
We gaven onze namen op en kregen elk een badmuts. De groepen waren verdeeld volgens de kleur van je badmuts.
Om 14 u werd het startsein gegeven. We moesten 20 verschillende spelletjes uitvoeren. De kinderen sprongen en zwommen naar hartenlust. De grote mensen moesten soms moeite doen om de kinderen bij te houden.
Om 17u hadden we ons laatste spelletje uitgevoerd. Nadien was er nog een zwemdemonstratie door een Olympische zwemster die ons liet zien hoe je mooi een pijl maakt. De verschillende soorten zwemstijlen kwamen ook aan bod.
Dan mochten we ons aankleden. Aan de uitgang kreeg iedereen nog een gevulde zak met gezonde snacks en kleinigheden. De kinderen die bij het spel met het rad een kruis op hun hand hadden gekregen kregen nog een extra prijs. Maar niemand ging met lege handen naar huis!
Wij zijn nadien samen iets gaan drinken in de cafetaria om het hele gebeuren te laten bezinken.
Maar iedereen was het eens: HET WAS EEN LEUKE DAG!


 


 


Sponsors