04/07/18 - 23:04

Zomerstage 2018 - Dag 1 -5

FOTO'S


Dag 1


Vanwege het goede weer en het eerste weekend van de vakantie, was het nogal druk in Oostende op de eerste dag van de stage. Hierdoor was het voor de meesten nogal lang zoeken naar parkeerplaats. Uiteindelijk is iedereen er geraakt en werden de valiezen op de kamers gezet. De eerste training ging bijna direct daarna van start. Voor beide groepen was het vooral (opnieuw) kennismaken met het zoute water. Na de training ons zwemgerief uitwassen, kleine inspectie van de kamers door de trainers en klaarmaken voor het avondeten. Na het eten hebben we nog een kleine wandeling gemaakt over de dijk en het strand, en dan was het voor de kleinsten al tijd om te gaan slapen. 


Dag 2


De eerste volledige dag van de stage begon met een ochtendtraining, voor de competitie meteen een pittige training. Daarna even rusten en dan middageten. In de namiddag zijn we even het strand gaan verkennen en zijn we ook de zee gaan opzoeken om toch wat verfrissing te hebben. De competitiegroep had ook in de namiddag een training op het menu staan, terwijl de jongeren nog wat langer in zee konden spelen. De dag werd afgesloten door een spelletje KUBB.


Dag 3


De laatste dag dat we nog iet of wat konden uitslapen, afspraak om 8u aan het ontbijt en dan de eerste training van de dag. Voor beide groepen stonden vandaag twee trainingen gepland. Na het middageten even platte rust en dan nog even naar het strand, waar Thibeau voor het nodige spektakel zorgde door achter een roze band te lopen die door de wind heel het strand afrolde. Uiteindelijk kreeg hij hem te pakken en probeerde hij samen met Emir de eigenaar te vinden. Dit lukte hen echter niet, dus namen ze de band mee als aandenken voor de moeite. De zwemmers mochten vandaag wat langer opblijven om naar de voetbal te kijken. Ook degene die niet meekeek, kon gemakkelijk volgen wat er gebeurde door al het gevloek of gejuich uit de buurt. Na de voetbal was het tijd om te slapen, dit was niet zo eenvoudig door het vele rumoer dat nog nazinderde op de straten.


Dag 4


Afspraak aan het ontbijt om 7u vandaag, dat was al wat moeilijker dan de vorige dagen. Na de ochtendtraining platte rust tot het middageten en na de middag naar de cinema. Nils ging met de kleinsten naar de incredibles en Merel, Lotte en Karlien keken Ocean’s 8. Beide films werden goed bevonden. ’s Avonds stond voor Merel een pittige training gepland die ze tot een zeer goed einde bracht. Dit geeft toch wel wat vertrouwen voor de wedstrijd eind deze maand. Lotte kreeg een basistraining voorgeschoteld met de belofte dat zij de volgende ochtend uit haar pijp zou mogen komen. Emir en de toekomstploeg mochten even uitrusten. De meisjes gingen met Nils een wandelingetje maken en de jongens kozen ervoor tv te kijken.


Dag 5


Voor de toekomstploeg reeds de laatste volledige dag. Zij kregen ’s ochtends wel een heel zware training voorgeschoteld, waar enkelen toch wel diep gegaan zijn. Ze hebben het allemaal tot een goed einde gebracht, trainer Nils was tevreden en de zwemmers ook. Ook Emir en Lotte hebben hun zware training goed gedaan. Na de training terug rust en na de middag even gaan rondtoeren met gocarts. Beide trainers stonden doodsangsten uit terwijl de zwemmers hun rijkunsten lieten zien. Een rustige avondtraining voor beide groepen deed wel eens deugd. Na het eten werd de avond weer afgesloten met een spelletje KUBB en een balspel op het strand. 


Sponsors