10/06/18 - 21:44

Planning Zwemwater

Het overzicht van de TSZ trainingen in het VITA-Scheldebad staat permanent onder documenten/algemeen.


Het Bestuur


 


 

  Lees meer
17/12/18 - 08:36

PACO Gent, december 2018

Acht zwemmers van TSZ hadden de verplaatsing naar Gent gemaakt voor de Provinciale PACO-wedstrijd. 


De toeschouwers zaten hoog en droog op de tribune en konden alles goed bekijken.


Marit en Hans zorgden er voor dat de zwemmers tijdig aan de startblok geraakten voor hun wedstrijden. Iedereen heeft genoten van de goede prestaties. Klaas, Joren, Sibe, Irem, Senne, Charlotte, Lars en Laura zijn allemaal heel tevreden met 2 medailles naar huis gekeerd van deze laatste PACO-wedstrijd van 2018.


De 2 aflossingsploegen hebben de TSZ-spirit op het einde nog verstevigd.

  Lees meer
16/12/18 - 10:54

TSZ Trainingen Kerstverlof

Hierbij vinden jullie de trainigen van de Competitiegroepen ( Leerlingcompetitie, Toekomst, Competitie) voor het kerstverlof. Alle trainingen gaan door in het VITA-Scheldebad.

De zwemschool ligt eventjes stil met de kerstperionde en zal niet trainen.

  Lees meer
12/12/18 - 21:08

TSZ neemt deel aan de VITA 'Swim-for-Life'

Op donderdag 20 december organiseert de Vita-groep een activiteit t.v.v. de Warmste Week. Een onderdeel hiervan is een "swim for life". Als zwemclub kunnen wij natuurlijk niet ontbreken en gaan we voor de hoofdprijs.

Het doel is om gedurende één uur zoveel mogelijk baantjes te trekken. We hebben dit bekeken met trainer Karlien, en dit zal mee worden opgenomen in haar training.

Donderdag is er gewoon training van 18.30 u tot 20.30. Tijdens de training doen we dan een "swim for life".

  Lees meer
07/12/18 - 15:57

De Sint bezocht TSZ

25/11/18 - 21:43

VITA Schelde Cup 2018

Zondag stonden zwemmers en medewerkers paraat om het beste van zichzelf te geven tijdens de eerste editie van de VITA-Schelde-cup, onze eerste wedstrijd in het nieuwe VITA scheldebad. Mede door een generale repetitie tijdens onze PACO en een minutieuze voorbereiding stond iedereen goed voorbereid klaar om hier een echt zwemfeest van te maken. Een inkomhal met een pop-up store van TYR bracht de bezoekers onmiddellijk in de stemming.

  Lees meer
25/11/18 - 10:28

Avondwedstrijd DZO

Joehoe !!! Met 2 TSZ-moedigen waren ze die naar de avondwedstrijd trokken in Dendermonde, Emir en Quiten.  Ze hebben onze kleuren alle eer aangedaan.  Beiden behaalden ze hun droom op de 800m vrije slag.  Quinten behaalde zijn Haai, Emir behaalde zijn A-Tijd.  Een dikke proficiat !!


 


FOTO'S

  Lees meer
Sponsors