logo-tsz-wit-op-transparant-1.png
Temse Schelde Zwemmers
Deel de actie, voel de passie

Verslag BJK dag2

Voor dag 2 waren we weer aanwezig in het Wezenbergzwembad in Antwerpen.

Er waren 11 wedstrijden van onze TSZ-zwemmers, wat 10 besttijden opleverde en 1 beste seizoensprestatie.

Elodie zwom 2 keer, net zoals Thomas. Charlotte, Leonie, Emma-Louise, Leandro, Bjarne, Jef en Irem kwamen alle één keer aan de start.  Op deze tweede dag geen aflossingsploegen en jammer genoeg ook geen medaillewinst.

Vincent, Yash en Kevin waren de trainers van dienst, Els de official en Hans afgevaardigde.

Op vorige wedstrijden is, net zoals vandaag, gebleken dat Thomas al eens iets van kledij laat rondslingeren.  Bjarne was plots in paniek, want hij was zijn polo kwijt.  Deze werd uiteindelijk gevonden in de gang, achter de trainers.  Als je reclame voor TSZ wilt maken, dan is je polo best niet binnenste buiten gekeerd.

Ook op dag 2 waren er ook heel wat TSZ-supporter aanwezig, wat leuk is voor onze zwemmers.

Op naar dag 3!