logo-tsz-wit-op-transparant-1.png
Temse Schelde Zwemmers
Deel de actie, voel de passie

Verslag BJK dag3

Op dag 3 van de Belgische Jeugdkampioenschappen was er weer een goedgevulde supporterstribune, ook met heel wat TSZ-supporters.

Er werden die dag 11 individuele wedstrijden gezwommen, waarvan 8 besttijden.  Deze werden gezwommen door Leonie, Elodie, Emma-Louise, Irem, Charlotte, Jef, Sibe en Leandro.  Thomas kon zijn tijd net niet verbeteren op de 400m vrije slag en Bjarne had een beetje pech op de 100m vlinder.

Om 11u45 was het tijd om alle registers open te trekken en de kelen schor te schreeuwen, want de 4x100m vrije slag mixed stond op het programma.

Bij onze 11-12 jarigen kwamen, in deze volgorde, volgende zwemmers aan de start: Emma-Louise, Bjarne, Leandro en Maud.  Ze konden hun inschrijftijd verbeteren met 4 seconden.

Ook onze 13-14 jarige zwemmers verbeterden hun tijd met 4 seconden en zwommen een clubrecord.  Dit staat nu, in volgorde van starten, op naam van Charlotte, Thomas, Irem en Sibe.

De sfeer, de gelukkige gezichten, de samenhorigheid: daar doen we het voor.

En plots was het zondagnamiddag van de derde dag.  Nog steeds geen medaille voor TSZ, enkel een paar ‘net niet’-plaatsjes.

Bij de laatste individuele wedstrijden was het Leandro die TSZ toch een medaille kon bezorgen.  Hij haalde brons op 100m schoolslag.  Proficiat!  Een foto zittend op de arm van Vincent mocht op Whatsapp rondgaan.

Nils, Vincent en Yash waren het trainersteam op deze laatste dag.  Els mocht de chrono vasthouden en Hans liet zicht voor de namiddagsessie vervangen door Engin als afgevaardigde.

Enkele weekjes rust staan nu te wachten voor onze jonge bende.  Geniet van jullie vakantie!