logo-tsz-wit-op-transparant-1.png
Temse Schelde Zwemmers
Deel de actie, voel de passie

Week van de official | Bedankt Official

Een welgemeende dankjewel aan Pascale, Sofie, Els, Hilde, Ilse, Mieke, Geert B., Geert V.A. en Franky!

De Week van de Official loopt weer ! Van 7 tot 15 oktober zetten we alle tijdsopnemers, starters, kamprechters, jurysecretarissen, … in de spotlight!

De Week van de Official is een jaarlijks initiatief vanuit 41 Vlaamse sportfederaties en wil respect en waardering tonen voor de wekelijkse inzet van de officials in Vlaanderen.

Denk maar eens aan onze zwemclub. We hebben zwemmers, lesgevers, trainers en supporters. Maar ook Officials spelen een belangrijke rol in het zwembad. Zonder Officials zijn er geen wedstrijden. Het zijn de mensen die, net als de zwemmers en andere vrijwilligers, een passie hebben voor de sport. Elke keer weer staan ze paraat ook al is dit niet altijd even makkelijk.

TSZ telt negen enthousiaste Officials. Langs deze weg willen we dankjewel zeggen aan de bestaande officials en ook Kirsten succes wensen in haar praktijkexamen.  De theorie ligt al succesvol achter de rug, nu nog het examen passeren en we hebben 10 TSZ-Officials!

We hebben de TSZ- officials al bedankt op Thanksgiving-Day en BBQ, deze extra bedanking kan er zeker nog bij, hierbij dus een welgemeende dankjewel!

Het Bestuur