logo-tsz-wit-op-transparant-1.png
Temse Schelde Zwemmers
Deel de actie, voel de passie

Pompoensoepverkoop

Beste Zwemmers, Ouders, Sympathisanten,

“Soep, Heerlijke Soep,  wie zal er van proeven”.  Dit zijn de eerste woorden uit de Musical “Oliver Twist”. Nadat we 2 jaar lekkere pannekoeken hebben gegeten, zal het dit jaar een heerlijke soep zijn. Soep die zelf wordt gemaakt door ouders van zwemmers (kandidaten mogen zich nog steeds melden) met de heerlijke pompoenen uit de voorzitter zijn pompoenenveld.

Er zal ongeveer een 600 liter worden gemaakt.  En we zijn met ongeveer een 200 leden.  Dus als ieder 2 à 3 liter soep (ver)koopt is ze bijna allemaal verkocht .

Soep aankopen kan via onderstaande link aan te klikken.  Hier vul je de nodige gegevens in en je bestelling. Het afhaalmoment is op zaterdag 4 november tussen 13.00u en 14.30u aan het zwembad. Hetgene we dan nog over hebben zal door de leden op die dag (of de dag nadien) nog worden verkocht aan de deuren van Temse. Dus hoe meer er nu wordt verkocht, hoe minder kans dat de leden zullen moeten rondgaan.

Hoor bij je familie, vrienden, collega’s op het werk, en bestel maar. En vergeet niet, de soep wordt gemaakt door eigen leden (= ouders) van de zwemclub.

Roger van Dobbit zei altijd:  “Wat jezelf doet, doe je altijd beter”.

https://forms.gle/uU1Yhzdu9XKrCryG6

Overige gegevens vind je ook nog in bijgevoegd formulier.

Namens het bestuur

met sportieve pompoenengroeten