logo-tsz-wit-op-transparant-1.png
Temse Schelde Zwemmers
Deel de actie, voel de passie

Verslag Rotterdam Qualification meet

Van 30/11 tot 3/12 zitten een deel van onze toppers van competitie 3 op de Rotterdam Qualification meet. Kevin Guldentops, Nore Michiels en Anke Geeroms mogen onze clubkleuren verdedigen op deze wedstrijd van enorm hoog niveau.

Kevin kwam op vrijdag en zaterdag aan de start voor de 50 en 100m rugslag, op zondag mocht hij afsluiten met de 50m vlinderslag.

Nore zwom donderdag de 200 vrije slag waarbij ze op een 9de plaats eindigde in het jeugdklassement waardoor ze net de jeugdfinale mistte, vrijdag had ze enkel de 50 rugslag op het programma staan en zaterdag de 100 vrije slag en kort erna de 100 rugslag. Op de 100 vrije slag wist ze haar te plaatsen voor de jeugdfinale in een zeer sterk deelnemersveld. In de finale zwom ze naar een nieuwe besttijd van 57.88 waarmee ze de 3de snelste Belgische deelneemster werd.

Anke kwam de eerste dag aan de start voor de 200 vrije slag en de 50 schoolslag waarbij ze de b-finale behaalde, vrijdag zwom ze de 200 schoolslag waarbij ze de a-finale behaalde en zich hier naar een 7de plaats zwom. Op de laatste dag zwom ze zich opnieuw naar een a-finale op de 100 meter schoolslag.

Dit was tevens ook de laatste wedstrijd van Kevin op hoog niveau. We bedanken hem voor de jaren inzet voor de club als atleet en wensen hem veel succes in zijn carrière als coach.

Zomercriterium 2024

Verslag Oostende

Nieuwe officials gezocht

Stage Oostende dag 7

Stage Oostende dag 6

Stage Oostende dag 5

Stage Oostende dag 4

Stage Oostende dag 3

Stage Oostende dag 2

Stage Oostende dag 1