logo-tsz-wit-op-transparant-1.png
Temse Schelde Zwemmers
Deel de actie, voel de passie

Verslag PACO wedstrijd 10/02 (Wachtebeke)

Op zaterdag 10 februari 2024 vond de Paco-wedstrijd plaats in het grote zwembad (50m) op het provinciale domein Puyenbroeck te Wachtebeke, georganiseerd door plaatselijke zwemclub SWEM.  Een opmerkelijke vertoning van talent en vastberadenheid, waar TSZ met trots 25 zwemmers presenteerde. Onder de deskundige begeleiding van zwemjuffen Carine, Fien en Farah, en zwemmeesters Arsène en Kilian, straalden 25 TSZ-zwemmers met hun vaardigheden in het water.

Elk kind gaf het beste van zichzelf en straalde van plezier terwijl ze door het water sneden. Het plezier spatte ervan af, terwijl ze hun limieten verlegden en met een brede glimlach uit het water kwamen. De steun en aanmoediging van hun trainers en medezwemmers waren voelbaar in elke slag en keerpunt.

De dankbaarheid reikt verder dan de zwembadrand. Een oprechte dank-u-wel aan de helpende handen van de ouders en de aanmoedigingen van de supporters, wiens betrokkenheid en steun onmisbaar waren in de knappe prestaties van de TSZ-zwemmers.. Hun aanmoedigingen langs de zijlijn en hun inzet achter de schermen hebben bijgedragen aan een onvergetelijke ervaring voor alle deelnemers. De zwemmers kunnen nu verder trainen naar de volgende PACO-wedstrijd.  Deze gaat door op zaterdag 20/4 in ons eigen VITA-scheldebad.

Zomercriterium 2024

Verslag Oostende

Nieuwe officials gezocht

Stage Oostende dag 7

Stage Oostende dag 6

Stage Oostende dag 5

Stage Oostende dag 4

Stage Oostende dag 3

Stage Oostende dag 2

Stage Oostende dag 1