logo-tsz-wit-op-transparant-1.png
Temse Schelde Zwemmers
Deel de actie, voel de passie

verslag dag 3 regionaal criterium

Zondag 18 februari 2024 vond de 3de dag van het Regionaal Criterium plaats in ons eigen Vita-Scheldebad.

Een namiddagwedstrijd op zondag, kort en bondig dus.

Het bad wedstrijdklaar krijgen is één ding.  Ook de inkomhal, vergaderzaal, TYR-stand en de wafelman hebben een stoel en tafel nodig.

Vandaag een recordopkomst van zwemmers (283) voor onze wedstrijd.  Veel jonge sporters waren aanwezig om deel te nemen aan hun eerste wedstrijd.
Supporters waren al in grote getale aanwezig aan de inkom.  Extra stoeltjes kwamen nog voor de tribune te staan, maar dan was er nog te weinig plaats.  De maximumcapaciteit werd bereikt.  De 2 “bodyguards” aan de inkomdeur hadden hun handen vol.  Aan de kassa was het al niet veel beter qua drukte.  Super werk geleverd door de medewerkers, zowel voor, tijdens als na de wedstrijden.  Bedankt!

Over de zwemprestaties gaan we niet te veel vermelden.  Iedereen weet ondertussen hoe goed, hoe snel, hoe verstandig en hoe braaf onze TSZ-zwemmers zijn.  Op en top een geweldig leuke groep om te begeleiden en zowel heel jong als ‘iets ouder’ samen te zien zitten.

Ons TSZ Team van dit weekend: Aude, Fleur, Amélie, Nell, Elodie, Amy, Niene, Leni, Irem  Emma-Louise, Inez, Malik, Liam, Klaas, Jef, Emilio, Leandro, Daoud, Sibe, Thomas en Thibeau.  Kevin, Vincent, Yash en Nils kregen een stoel aan de rand van het zwembad om een oogje in het zeil te houden.

Heel wat zwemmers met stress voor de 200m schoolslag: nergens voor nodig.

Zwemmers die veel, maar echt veel te vroeg klaar zijn: nergens voor nodig.

Kapotte badmutsen aan de lopende band, dus paniek: nergens voor nodig, want Hans heeft er steeds een paar extra mee.

Veel lachende gezichten gezien vandaag.  Er waren ook zwemmertjes die een ‘nieuwe mama en papa’ gevonden hadden onder de iets oudere zwemmers.

Bedankt ook aan de zwemmers om mee te helpen bij de opbouw en het opruimen na de wedstrijd.

Zomercriterium 2024

Verslag Oostende

Nieuwe officials gezocht

Stage Oostende dag 7

Stage Oostende dag 6

Stage Oostende dag 5

Stage Oostende dag 4

Stage Oostende dag 3

Stage Oostende dag 2

Stage Oostende dag 1