logo-tsz-wit-op-transparant-1.png
Temse Schelde Zwemmers
Deel de actie, voel de passie

Trainersoverzicht

Alea iacta est …. Het is zoals in de politiek, de teerling is geworpen. Het heeft eventjes geduurd maar we zijn toch echt blij dat we de trainerspuzzel voor het nieuwe seizoen nu al gelegd hebben. De verantwoordelijkheden zijn als volgt vanaf 1 september:
• Kevin : C3 & hoofdverantwoordelijke competitie
• Yash : C2
• Philippe Verluyten : C1
• Nils en Elise: ondersteunende trainers

Philippe (papa Leni en Niene) versterkt de groep met heel veel DZO trainerservaring en een Instructeur B diploma. Elise (vriendin Kevin) heeft jarenlang op hoog niveau gezwommen met daarbij een EYOF en een EJK en ze heeft twee seizoenen bij de Elite-ploeg in Antibes (Zuid-Frankrijk) getraind.

Zoals reeds eerder geschreven nemen we afscheid van Vincent, bij deze wensen wij hem nog eens te bedanken voor de vele mooie TSZ-jaren. Voor Nils is het geen echt afscheid maar ook hem willen we bedanken voor de energie en de ambitie om TSZ te brengen waar we nu staan. Zoals gezegd, zeker geen afscheid, we rekenen op Nils voor de nodige ondersteuning zodat we hetzelfde topniveau kunnen behouden.
Het Bestuur

Zomercriterium 2024

Verslag Oostende

Nieuwe officials gezocht

Stage Oostende dag 7

Stage Oostende dag 6

Stage Oostende dag 5

Stage Oostende dag 4

Stage Oostende dag 3

Stage Oostende dag 2

Stage Oostende dag 1