logo-tsz-wit-op-transparant-1.png
Temse Schelde Zwemmers
Deel de actie, voel de passie

Stage Oostende dag 1

Op zondag 30 juni om 13u30 kwam competitie 1 aan in het alombekende Oostende, een bekende locatie voor de meeste zwemmers. Voor sommige zwemmers, zoals Aude, Klaas, Amélie en Inez was het hun allereerste zwemstage bij TSZ. De sfeer zat er meteen goed in, ondanks dat we niet direct naar onze kamers konden. Om 15u kregen we de sleutel en konden we ons installeren, maar tot die tijd moesten we onszelf zien te vermaken, bijvoorbeeld met Black Stories of voetballen.

Om 16u stond de eerste training op de planning en we waren mooi op tijd dankzij het vervoer van de ouders. Bedankt hiervoor! Voor de zwemmers was het even wennen aan de afstand en de koudere temperatuur van het Brigitte Becue-bad. Na het zwemmen begon het echter te regenen en helaas had het merendeel van ons geen regenkleding meegenomen. Hierdoor keerden we te voet terug naar het hotel met onze rugzakken op ons hoofd.

Het avondeten was een hoogtepunt van de dag. Liam was helemaal in de wolken over de bonen, die volgens hem super lekker waren. Malik besloot om een grote portie aardappelen en bonen met kaaskroketten te eten, en hij slaagde erin om alles op te krijgen. Yash en Lotte konden niet genoeg krijgen van de frambozenyoghurt. De jeugdherinneringen kwamen toen heel snel terug.

Na het eten hebben we kort wat afspraken gemaakt, zodat de komende dagen soepel zouden verlopen. Goede afspraken maken goede vrienden natuurlijk. Daarna trokken we ons terug naar onze kamers en om 21u gingen de lichten uit.

Het was een rustige eerste dag. We kijken al uit naar wat de komende dagen ons zullen brengen!

Zomercriterium 2024

Verslag Oostende

Nieuwe officials gezocht

Stage Oostende dag 7

Stage Oostende dag 6

Stage Oostende dag 5

Stage Oostende dag 4

Stage Oostende dag 3

Stage Oostende dag 2

Stage Oostende dag 1