logo-tsz-wit-op-transparant-1.png
Temse Schelde Zwemmers
Deel de actie, voel de passie

Stage Oostende dag 2

De dag begon vroeg, om 6u45 met het geluid van de wekker (ofwel Yash en Lotte). Ondanks het vroege uur, werd dit geruild voor een uitgebreid en heerlijk ontbijt. Dit gaf iedereen de energie die nodig was voor de rest van de dag.

We vertrokken goedgemutst richting het zwembad, maar aangekomen daar moesten we tot 8u15 wachten voordat de deuren opengingen. Nadat we eindelijk het zwembad in konden, gaf Lotte, kinesist in opleiding,  een stevige opwarming. Dit zorgde ervoor dat iedereen goed voorbereid was voor de intensieve zwemsessie die volgde. Er werden stevige tempo’s gezwommen en de trainer was heel tevreden.

Na de ochtendtraining genoten we van een welverdiend middageten, gevolgd door een platte rust. Dit gaf de zwemmers de kans om te herstellen en energie op te doen voor de activiteiten in de namiddag.

In de namiddag stonden de zwemmers, inclusief Yash, te popelen om naar het strand te gaan. Bewapend met schoppen begonnen ze enthousiast met het graven van een zo diep mogelijke put. De meisjes besloten om naar de zee te gaan en met hun voetjes in het water. Later maakten ze de jongens vast in hun eigen gegraven put, op hun eigen verzoek natuurlijk, wat voor veel plezier zorgde (zie foto’s voor het eindresultaat 😊).

Met wat zand aan de benen en kleren vertrokken we opnieuw naar het zwembad voor een techniektraining. Deze sessie werd iets ingekort zodat we de tweede helft van de bloedstollende voetbalwedstrijd tussen Frankrijk en België konden kijken. Helaas eindigde de wedstrijd in een teleurstelling…

We konden ons echter troosten met heerlijke balletjes in tomatensaus en puree. Na het eten was het tijd om naar bed te gaan, wat ook echt nodig was na zo’n intensieve dag.

Met de belofte van een nieuwe dag vol avonturen, gingen de kinderen en trainers tevreden slapen. Tot morgen!

Quote van de dag:

-Jullie maken mij echt dommer-

Malik

Zomercriterium 2024

Verslag Oostende

Nieuwe officials gezocht

Stage Oostende dag 7

Stage Oostende dag 6

Stage Oostende dag 5

Stage Oostende dag 4

Stage Oostende dag 3

Stage Oostende dag 2

Stage Oostende dag 1