logo-tsz-wit-op-transparant-1.png
Temse Schelde Zwemmers
Deel de actie, voel de passie

Stage Oostende dag 4

Voor de laatste keer werden de vroege vogels gewekt om vervolgens met kleine oogjes aan het ontbijttafel te zitten.

Hoewel het weer ons niet gunstig gezind was, stapten we door de regen naar de ochtendtraining. De zwemmers toonden hun doorzettingsvermogen door ook nog een droogtraining te voltooien. De kou en nattigheid hielden hen niet tegen.

De eerste broken stond op het programma en zowel de zwemmers als de trainers waren tevreden over hoe deze verliep. Door hun topprestaties werden de zwemmers beloond om niet in de regen terug te keren naar het hotel, wat zeker welverdiend was.

Helaas komt er aan alle mooie liedjes een einde, want het middageten viel niet bij iedereen in de smaak. De combinatie van cordon bleu en pasta met spinazie en emmentaler bleek niet de beste keuze te zijn. Toch konden de zwemmers na het eten even bijkomen door het traditionele spel ‘Weerwolven’ te spelen.

De trainingen vielen vandaag korter op elkaar en om 15 uur gingen de zwemmers, inclusief Lotte, het water in na een leuke droogtraining. Lotte, onze master zwemster, liet het beste van zichzelf zien en dat was goed gelukt. De zwemmers keerden enthousiast terug naar het hotel, waarom precies weten we niet, maar dat nemen we maar als een goed teken.

Het avondeten viel bij de meesten in de smaak, behalve bij Liam en Inez. Liam is allergisch aan fishsticks en Inez lust ze niet zo graag. Gelukkig viel het alternatief, vol-au-vent, zeer goed in de smaak, alhoewel Yash het merendeel ervan had opgegeten.

Het was unaniem beslist dat de avondactiviteit opnieuw ‘Weerwolven van Wakkerdam’ zou zijn tot 20u30. Dit bleek een schot in de roos, want iedereen genoot ervan.

Om 21 uur gingen alle weerwolfjes van TSZ slapen, zodat ze terug fit zouden zijn voor de volgende dag.

Vandaag waren er veel ups en downs, maar hopelijk zal het goede weer morgen terugkeren!

         Quote van de dag –  Waar ben ik nu in beland? – Lotte

Verslag Oostende

Nieuwe officials gezocht

Stage Oostende dag 7

Stage Oostende dag 6

Stage Oostende dag 5

Stage Oostende dag 4

Stage Oostende dag 3

Stage Oostende dag 2

Stage Oostende dag 1

Trainersoverzicht