logo-tsz-wit-op-transparant-1.png
Temse Schelde Zwemmers
Deel de actie, voel de passie

Stage Oostende dag 5

andaag werden de zwemmers gewekt om 7u15 en dat deed wel deugd voor zowel de zwemmers als de trainers. Na een stevig ontbijt vertrokken we rechtstreeks naar het zwembad met het mooie zonlicht op ons gezicht.

Gelukkig was het een rustige training, zodat de zwemmers na het middageten konden ravotten op het strand en in de zee.

Tijdens deze ontspannen middag werden er mooie kunstwerken gebouwd op het strand. De jongens bouwden een fort, Inez groef een put en Aude maakte een olifant. De zwemmers, met uitzondering van Wout en Malik, waagden zich aan een duik in de zee. Verrassend genoeg was de zee minder koud dan het zwembad van Oostende…

Na de overwinning op het koude zeewater gingen de zwemmers de uitdaging aan om het op te nemen tegen Yash in een ‘gevecht’. Yash liet er geen gras (of zand) over groeien. Tijdens dit gevecht werd het gebouwde fort bestormd en uiteindelijk geruïneerd, wat zorgde voor veel hilariteit. Als troostprijs kregen de zwemmers een ijsje met twee bolletjes. Yash en Lotte waren verbaasd over het grote aantal verschillende ijssmaken, zoals crème brûlée en cuberdon.

Bij terugkomst in het hotel werden de zwemmers direct naar de douches gestuurd om al het zand af te spoelen, waarna ze konden genieten van het avondmaal. Het was een vrije avond voor de zwemmers, waarbij ze mochten kiezen wat ze wilden doen. De keuze was snel gemaakt: ze besloten om opnieuw ‘Weerwolven van Wakkerdam’ te spelen. De rondes gingen verdacht snel voorbij… Zou het kunnen dat de zwemmers een pact hebben gesloten om de trainers te laten verliezen? Dat zien we morgen wel weer!

Quote van de dag

-Ik eet een ajuin op zoals een appel en mijn ogen pieken niet-

Liam

Zomercriterium 2024

Verslag Oostende

Nieuwe officials gezocht

Stage Oostende dag 7

Stage Oostende dag 6

Stage Oostende dag 5

Stage Oostende dag 4

Stage Oostende dag 3

Stage Oostende dag 2

Stage Oostende dag 1