logo-tsz-wit-op-transparant-1.png
Temse Schelde Zwemmers
Deel de actie, voel de passie

Stage Oostende dag 6

Gisteren hebben de zwemmers heel goed nieuws gekregen: ze mochten een uurtje langer in hun bedje blijven liggen. Dit nieuws werd met enthousiasme ontvangen, niet alleen door de zwemmers, maar ook door de trainers. Het extra uurtje rust kwam goed van pas voor de zware ochtendtraining van Yash.

Ondanks de intensiteit zwommen de zwemmers mooie tijden en bleven ze doorgaan tot het uiterste. Hun inzet werd beloond met een klein zakje snoep of een lolly. Na het middageten en een welverdiende platte rust was het tijd voor het dagelijkse spelletje ‘Weerwolven’. Voor de volgende stage geef ik het advies om geen ander gezelschapsspel mee te nemen, aangezien ‘Weerwolven’ duidelijk DE favoriet is.

In de late namiddag keerden we terug naar het zwembad voor een stevige circuittraining. De trainer deed zelf ook mee en gaf het goede voorbeeld. Achteraf gaf hij toe dat hij nog nooit zo veel had gezweet; zelfs zijn haar was nat. Deze intensieve sessie bleek een goede opwarming te zijn voor de sprinttraining om 18.00 uur.

Vanwege de late training konden we pas om 20.30 uur aanschuiven voor het avondeten. Op de menukaart stond een heerlijke wortelsoep als voorgerecht, gevolgd door stoofvlees met overheerlijke kroketten als hoofdgerecht. Voor de liefhebbers was er een ijsje als dessert. Na het eten was het direct tijd om te gaan slapen, aangezien het een zware dag was geweest voor de zwemmers.

Maar morgen trainen de zwemmers slechts één keer en er staat een leuke activiteit op het programma…

Quote van de dag

– Ik ben gelukkig niet de enige op de wereld die de binnenkant van de kroket apart opeet-

Inez

Zomercriterium 2024

Verslag Oostende

Nieuwe officials gezocht

Stage Oostende dag 7

Stage Oostende dag 6

Stage Oostende dag 5

Stage Oostende dag 4

Stage Oostende dag 3

Stage Oostende dag 2

Stage Oostende dag 1