logo-tsz-wit-op-transparant-1.png
Temse Schelde Zwemmers
Deel de actie, voel de passie

Stage Oostende dag 7

De laatste volledige dag begon weer vroeg, waarbij we om 7u30 met onze voetjes onder de ontbijttafel schoven. Met een gevulde maag vertrokken we rechtstreeks naar het zwembad voor de dagelijkse droogtraining en zwemtraining. Het weer zat ons niet mee, want we kregen een portie regen tijdens het wandelen. De zwemmers waren al een beetje nat voordat ze in het water doken.

Tot verdriet van de zwemmers moesten de valiezen worden ingepakt, die bij sommigen netjes geordend waren. De ouders zullen dit morgen wel ontdekken. Om 12u00 schoven we aan voor penne met bolognaisesaus, die toch succesvol bleek te zijn. De platte rust hadden hun hersenen zeker nodig om de activiteit van de stage te volbrengen. De quiz, mede gemaakt door Lotte Buytaert, was zeer geslaagd met daarbij grappige opmerkingen, zoals Liam die het paardenrennen vergeleek met Formule 1 en zie ‘quote van de dag’. Er was een beetje tijd over om te douchen, andere kleren aan te doen en een gezelschapsspel te spelen; hoewel de meesten geen gebruik maakten van het eerste.

Het laatste avondmaal werd minder mooi afgesloten met kip, rijst en currysaus, maar vooral de warme ananas viel bij de meesten niet in de smaak. Gelukkig kregen we frambozen- of aardbeiyoghurt als dessert, waarbij Yash en Lotte erop stonden te springen.

Gelukkig werd de laatste avond goed afgesloten met het spel ‘Weerwolven’. Iedereen heeft zich voor een laatste keer kunnen discussiëren en elkaar verwijten met een vleugje hilariteit. Natuurlijk kropen de zwemmers om 21u00 in het nestje van hun hotelkamer, maar morgenavond mogen ze in hun eigen warme nestje kruipen in het thuisfront.

Quote van de dag

– Heeft een krokodil eigenlijk een tong?-

Amélie

Zomercriterium 2024

Verslag Oostende

Nieuwe officials gezocht

Stage Oostende dag 7

Stage Oostende dag 6

Stage Oostende dag 5

Stage Oostende dag 4

Stage Oostende dag 3

Stage Oostende dag 2

Stage Oostende dag 1