logo-tsz-wit-op-transparant-1.png
Temse Schelde Zwemmers
Deel de actie, voel de passie

Visie

Onze doelstelling bestaat erin een sportieve vrijetijdsbesteding in clubverband aan te bieden aan jeugd en volwassenen, gaande van de eerste zwemlessen tot en met topsport. Kwaliteit primeert boven de Kwantiteit !
Deel de actie, voel de passie

Contact Bestuur

Voorzitter

Geert Van Avermaet

voorzitter@tsz.be

0474 86 00 83

Secretaris

Steven Buytaert

secretaris@tsz.be

0476 41 24 74

Penningmeester

Bestuurslid

Kledijverantwoordelijke

Evi De Regter

Bestuur@tsz.be

0478 51 71 55

Bestuurslid

Sofie Geerinckx

Bestuur@tsz.be

Bestuurslid

Mark Guldentops

Bestuur@tsz.be

0473 77 18 74

Bestuurslid

Huisfotograaf

Engin Murat

Bestuur@tsz.be

Bestuurslid

ICT verantwoordelijke

Michael Aerens

Bestuur@tsz.be

Sportsecretarissen

Sofie Geerinckx en Geert Bisback verzorgen de administratie rond de organisatie van een zwemwedstrijd of schrijven de zwemmers in op een wedstrijd ingericht door een andere club.

Sportsecretaris

Sofie Geerinckx

sportsecretaris@tsz.be

Sportsecretaris

Geert Bisback

sportsecretaris@tsz.be

 

Aanspreekpunt Integriteit

De Aanspreekpersoon Integriteit, kortweg API, is de persoon die je kan contacteren in TSZ als er sprake is van een integriteitsschending. Dat is elke vorm van lichamelijk, seksueel, moreel of psychisch gedrag waarvan jij vindt dat het over jouw grens gaat of over de grens van iemand anders.

De API gaat aan de slag met wat jij vertelt, elke melding wordt serieus genomen.

Heb je een vraag of probleem?

Mailen kan naar:

Bel je liever? Dat kan naar:

Wil je liever een melding doen bij een andere persoon?

Heb je iets gezien of meegemaakt, en weet je niet hoe je hiermee omgaat? Bij een vraag, verontrusting, vermoeden, vaststelling of onthulling van grensoverschrijdend gedrag … kan je in vertrouwen ook terecht bij onderstaande organisaties:

  • Neem contact op met de Hulplijn 1712. Ervaren hulpverleners staan je bij. Ze geven je informatie en advies of verwijzen je door naar verdere hulp. Je kan hen bellen, mailen of chatten.
  • Kinderen en jongeren kunnen een luisterend oor vinden bij Awel. Je kan Awel elke dag telefonisch bereiken, chatten, mailen of je vraag op het forum stellen.
  • Voor Kinderen en jongeren is er ook de chatmogelijkheid www.nupraatikerover.be. Je kan anoniem chatten met een gespecialiseerde medewerker op maandag- woensdag en donderdagavond.
  • Naast deze kanalen en openingsuren, kan je terecht bij www.tele-onthaal.be op het nummer 106, 24 uur op 24 uur of via chat.

Documenten CLUB